Civil SIG møde

Date: 
05/09/2005 - 10:00 to 16:00

Husk at tilmelde jer til næste Civil SIG møde den 6. september 2005 hos Atkins, Århus, kl. 10-15. Mødet vil have fokus på MXRoads og InRail. Agenda findes her. Tilmelding til undertegnet på mij@carlbro.dk

eller Arne Tjell, Atkins på arne.tjell@atkinsglobal.com

Ligeledes bedes I reserver den 1-2. november 2005, hvor vi afholder den 2. Nordiske Civil Konference i Stockholm. Agendaen er stadigvæk under udarbejdelse, men så snart alle detaljerne er på plads, vil I få flere informationer.

Vi kan dog allerede nu garanter, at det bliver en spændende og inspirerende konference, med stor opbakning fra Bentley USA, hvor Bentley Civil Director, Gabe Norona, har givet tilsagn om, at de kommer 4-5 personer fra USA.

Planen er også, at der vil være en lang række brugerindlæg, og hvis der er nogen af jer som kunne være interesseret i, at lave et indlæg indenfor f.eks. Laserscanning, QM, InRail, ProjectWise, visualisering og XML, må I meget gerne tage kontakt til mig hurtigst muligt (jeg er bortrejst/sommerferie i perioden 13.august – 4.september, men jeg vil løbende læse mine mails).

Forsat god "civil" sommer

Med Venlig Hilsen/Kind regards 
Michael Jepsen
Carl Bro as

 


Eksporter som iCalendar fil (Outlook, iCal, Google Calendar)
Add to My Calendar